DIGIRATA

Digirata on ERTMS/ETCS-kokeilurata, jossa pilotoidaan EU:n uudet standardit Suomessa. Siinä edistetään uuden tiedonsiirtotekniikan standardointia raideliikenteessä. Rata yhdessä laboratorion kanssa tulee auttamaan Suomea täyttämään EU:n yhteisiä turvalaitestandardeja raideliikenteen osalta.
Pilotoitava ETCS taso 2, tarkoittaa että fyysiset opastimet on mahdollista poistaa radan varrelta. Tämä edellyttää varmaa ja häiriösietoista langatonta tiedonsiirtoa junan ja asetinlaitteen välillä, mikä mahdollistaa uudella tavalla liikenteen turvallisuuden optimointia. Palvelemme digiratahanketta. Olemme mukana asiantuntijana rautatie- ja tietoliikenneteknologioiden selvityksissä, rautatie- ja tietoliikenneteknologioiden suuntaviivoissa sekä teknologiaselvityksissä.

 

SELVITYKSET

 

 

Asiantuntijapalvelut

ETCS-standardi tulee voimaan vuonna 2027. Saat kuitenkin jo nyt meiltä asiantuntijapalveluita ETCS:ään liittyen. Osaamisemme kattaa ETCS-kokonaisuuden kansainvälisesti. Hallitsemme SIL-luokitukset, EN-sandardin ja prosessin. Meiltä löytyy myös automaatiojärjestelmien erityisosaamista.

Digitalisaation hyödyntäminen ja innovointi

Olemme kehittäneet erilaisia digitalisaation ratkaisuja jo lähes 10 vuoden ajan. Mittaus sekä tietoliikenne ovat erikoisosaamisalueitamme ja hallitsemme langattomat 5G-verkot. Lisäksi ammattilaisiimme kuuluvat myös rataverkon turvallisuuden ammattilaisia. Huomioimme uusien asetinlaitteiden vaatimukset osana ETCS:ää.

RAKENNUTTAMINEN

Rakennuttaminen

Olemme ensimmäinen ETCS-rakennuttaja Suomessa. Toteutamme ETCS testilaitteistoa Kouvola–Kotka–Hamina-ratahankkeella.

OTA YHTEYTTÄ

DIGIRATA

Sähköpostit ovat muotoa
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Niika Hämäläinen

Niika Hämäläinen