ISÄNNÖINTI

Toimimme raideliikenteen isännöitsijänä, tilaajan edustajana, asiantuntijana ja valvojana. Teemme kunnossapitotöiden ja rakentamisen valvontaa, hoidamme lupa-asioita sekä valmistelemme kilpailutuksia. Tehtävänkuvamme on laaja. Tavoitteemme on ylläpitää rataverkkoa siten, että se säilyy kunnossa koko elinkaaren ajan. Meillä on erittäin kokenut rataisännöintihenkilöstö.

 

YLLÄPITO

 

 

Kunnossapidon valvonta

Ensisijainen tehtävämme rataisännöinnissä on kunnossapidon valvonta. Olemme merkittävän määrän työajastamme kenttävalvonnassa sekä mukana hankkeissa tarkastamassa, että töiden tekemisessä toteutuu turvallisuus ja laatu.

Raportointi ja katselmukset

Toteutamme rataisännöinnissä raportoinnin kunnossapitotoiminnoista. Raportit puretaan yhdessä kunnossapitäjien ja asiakkaan kanssa. Lisäksi teemme katselmuksia yhdessä asiakkaan ja kunnossapitäjän kanssa. Huolehdimme katselmuksien toteuttamisesta aina projektikokouksesta esityslistoihin ja raportteihin.

Omaisuudenhallinta

Teemme omaisuudenhallinnan toimenpiteitä rataverkolle. Omaisuudenhallinta on elinkaariselvitykset, jotka kohdistuvat jaettuihin rataomaisuusnumeroihin. Elinkaariselvityksiä ovat omaisuuden käytettävyys ja viat. Selvitämme omaisuudesta, mikä sen osa on ikääntymässä ja mikä pitää kunnostaa. Seuraamme omaisuudenhallinnan toteutumista ja raportoimme vuosittain omaisuudenhallinnan muutokset asiakkaalle.

Turvallisuuskoordinointi

Toimimme tilaajan nimettynä turvallisuuskoordinaattorina.

Hankinta-asiakirjojen laatiminen

Toteutamme asiakkaillemme hankinta-asiakirjojen, kuten tarjouspyyntöjen, kilpailutusten ja sopimusten tuottamisen.

OTA YHTEYTTÄ

ISÄNNÖINTI

Sähköpostit ovat muotoa
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Jukka Saha

Jukka Saha