SYÖTTÖASEMAT JA SÄHKÖRATA

Toimimme sähköradan syöttöasemien rakennuttajakonsulttina. Erikoisosaamisalueisiimme kuuluvat syöttöasemat, virransyöttöratkaisut, ajojohdinjärjestelmät ja vaihteenlämmitykset. Asiantuntijoillamme on pätevyys sähköradan suurjänniteverkkoihin. Takaamme osaamisellamme turvallisen työskentelyn sähköradan rakentamisen kaikissa eri vaiheissa.

 

SELVITYKSET

 

 

Asiantuntijatehtävät

Junaliikenne on muuttunut merkittävästi vuosien varrella uuden kalustohankinnan ja laitteistoinvestointien myötä. Sähköveturit toimivat uudella tekniikalla, mikä aiheuttaa haasteita sähköverkkoon. Olemme erikoistuneet loistehon kompensointiin ja suodatinratkaisujen esisuunnitteluun. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös sähkönlaatuun liittyvät selvitykset sekä suojaussuunnittelu.

RAKENNUTTAMINEN

Rakennuttaminen
  • Toteutamme rakennuttamisen kokonaispalveluna kaikissa hankintamalleissa tarveselvityksestä vastaanottotarkastuksen kautta takuutarkastukseen. Olemme mukana kaikissa rakentamisprosessin vaiheissa (tarveselvitys, hankesuunnittelu, suunnittelu, rakentaminen ja takuuaika).
Rakentamisen työmaavalvonta
  • Olemme mukana rakentamisen työmaavalvonnassa rakentamishankkeen aikana. Teemme sekä työnaikaiset että valmiin työn tarkastukset. Meiltä löytyy kaikki rakennuttamis- ja valvontaosaaminen saman katon alta. Hallitsemme kaikki hankintamallit ja tekniikkalajit.
Turvallisuuskoordinointi
  • Toteutamme turvallisuuskoordinaattorin tehtävät suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa. Tehtäviin kuuluvat mm. rakennushankkeen valmistelu-, suunnittelu-, ja toteutusvaiheen turvallisuuteen liittyvien rakennuttajalle säädettyjen toimenpiteiden yhteensovittaminen. Esimerkkeinä budjettisuunnittelu, aikataulusuunnitelmat ja projektisuunnitelmat.
Riskienhallinta
  • Riskienhallinta on keskeinen osa syöttöasemia ja sähkörataa. Työturvallisuuteen ja turvallisuussuunnitteluun tulee kiinnittää erityistä huomiota sähköradalla. Meiltä löytyy kattavat syöttöasemien ja sähköradan riskienhallintapalvelut.

Lue Rejlersin riskienhallintapalveluista!

YLLÄPITO

 

 

Syöttöasemat ja ajojohdinjärjestelmät

Kokemus on sana, joka liitetään usein Rejlersin tekemiseen radanrakentamisessa. Asiantuntijamme ovat olleet laajasti mukana Suomen sähköradan rakentamisen eri vaiheissa, ja meillä on erinomainen näkemys siitä, miten syöttöasemat ja ajojohdinjärjestelmät tulee rakentaa.

Suurjänniteverkot, virransyöttö ja vahvavirta

Olemme suurjännitetekniikan osaajia. Olemme mukana muuntajahankinnoissa ja osaamme tehdä esisuunnittelun kaikkeen sähköasematekniikkaan liittyen. Radanrakentamisessa erikoisosaamisalueeseemme kuuluu myös virransyöttötekniikat ja niihin liittyvä konsultointi. Teemme myös valaistuksen ja vaihteen lämmityksiin liittyviä tarkasteluita.

OTA YHTEYTTÄ

SYÖTTÖASEMAT JA SÄHKÖRATA

Sähköpostit ovat muotoa
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Terhi Väre

Terhi Väre