TELECOM

Toimimme tietoliikenteen  asiantuntijana koko pohjolan alueella ja Suomessa 100 asiantuntijan voimin. Tuotamme kiinteän ja langattoman verkon palveluita kaikille tietoliikenneratkaisuja tarvitseville. Olemme tilaajan kannalta riippumaton toimija.

Rejlers ymmärtää asiakkaitaan ja kykenee auttamaan heitä nykytilan ja palveluvaatimusten määrittelyssä. Monialaisuutemme ansiosta tuotamme selkeää lisäarvoa asiakkaillemme. Tietoliikenne- ja sähköverkoissa saavuttamamme vankka kokemus antaa hyvän kyvyn suunnittella Yhteisrakentamisen vaativat ratkaisut. 

Palvelumme

Digitalisoitumisen ja automatisoitumisen myötä tietoliikenteen rooli ja merkitys yhteiskunnassa ovat jatkuvassa kasvussa. Langattomissa verkoissa suorituskyky- ja kapasiteettivaatimukset kiristyvät jatkuvasti uusien palvelujen myötä samalla, kun käyttäjämäärät kasvavat. Esimerkiksi etätöiden, etähoivan ja erilaisten viihdepalvelujen käyttömäärän kasvaessa, seuraa näistä myös langattomille ja kiinteille verkoille jatkuvasti kiristyviä vaatimuksia. Vastaava kehitys näkyy omalla tavallaan myös muun muassa teollisuudessa, hoiva-alalla ja logistiikassa. Tästä seuraa käyttövarmuusnäkökulmasta merkittäviäkin taloudellisia sekä potilas- ja henkilöstöturvallisuuteen liittyviä riskejä, jotka on kyettävä hallitsemaan sekä sisä- että ulkoverkkojen näkökulmasta.

Kiinteät verkot

Ymmärrämme asiakkaan näkökulman ja autamme asiakkaita jokaisessa projektin vaiheessa. Haemme asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja toimintatavat. Toteutamme projektit pitkällä kokemuksella monialaisesti.

Laitetilat ja sopimukset

Autamme asiakkaitamme kiinteistötukiasemien, laitetilarakennusten, mastojen ja tukiasemapylväiden paikkojen hankinnassa, sekä vuokraamisessa, suunnittelussa ja että rakennuttamisessa. Tarjoamme kattavasti kaikki palvelut saman katon alta.

Langattomat verkot

Autamme asiakkaitamme langattomien verkkojen osalta jokaisessa eri elinkaaren vaiheessa. Hallitsemme matkaviestin, viranomais- ja private-verkot. Haemme optimaaliset paikat tukiasemille ja tietoliikennelaitteille varmistaaksemme verkon täydellisen toiminnan.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Autamme asiakkaitamme digitalisaation myötä tietoliikenteelle ilmenevien asiakaskohtaisten haasteiden ratkaisuissa. Olemme tarvittaessa auttamassa asiakaita tietoliikenteelle asetettavien vaatimusten määrittelyssä heidän toimintansa ja toimintaympäristönsä erityisvaatimusten mukaisesti silloin kun tavanomainen ei riitä.

Asiakkaitamme

Rejlers ymmärtää asiakkaitaan ja kykenee auttamaan heitä nykytilan ja palveluvaatimusten määrittelyssä. Monialaisuutemme ansiosta tuotamme selkeää lisäarvoa asiakkaillemme.

Vahva kokemuksemme muun muassa sähköverkkojen suunnittelusta ja konsultoinnista tuo synergiaetuja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja suunnitteluun.

ENERGIATUOTANTO

ENERGIAYHTIÖT

KAUPUNGIT, KUNNAT JA TERVEYDENHUOLTO

KIINTEISTÖSIJOITTAJAT JA -OMISTAJAT

RAKENNUSURAKOITSIJAT JA RAKENNUTTAJAT

SÄHKÖN MYYJÄT

SÄHKÖNJAKELU- JA SIIRTOYHTIÖT

SÄHKÖSUUNNITTELIJAT JA ALAN STANDARDOIJAT

TELEOPERAATTORIT

TEOLLISUUS

UUSIUTUVA ENERGIA

VIRANOMAISET SEKÄ ELY-KESKUKSET