TEOLLISUUDEN TOIMIALAN

Uutiset

Rejlers jatkaa Carunan kumppanina kohti miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Rejlers on voittanut Carunan jakeluverkon ja suurjännitteisen jakeluverkon rakentamisen laadun valvontapalvelun sekä sähköasemien esi- ja yleissuunnittelun kilpailutukset.

Rakentamisen laadun valvontapalveluiden sopimus on 3+1+1 -vuotinen.

– Sopimus on jatkumoa jo yli neljä vuotta kestäneelle yhteistyölle rakentamisen laadunvalvonnassa ja turvallisuuskoordinoinnissa, Rejlersin sähköverkkojen liiketoimintajohtaja Jani Viljakainen
Carunan visio on miljoona tyytyväistä asiakasta. Rejlers pystyy vaikuttamaan tähän merkittävällä tavalla laadun valvontapalvelun kautta.

Carunan hankintajohtaja Mervi Haukilahti toteaa, että Rejlers on toiminut menestyksekkäästi vastaavissa tehtävissä jo useita vuosia ja julkisen kilpailutuksen tulos oli Carunalle mieluisa.

– Uuden sopimuksen aikana keskitymme aiempaa enemmän rakentamisen aikaisen työturvallisuuden ja laadun kehittämiseen uuden toimintamallin myötä.

Määrätietoista kehittämistä ja hyvää yhteistyötä

Sähköasemien esi- ja yleissuunnittelun sopimus Carunan kanssa on toistaiseksi voimassa oleva, uusi sopimus, mutta ei yllättävä, sillä Rejlers on kehittänyt määrätietoisesti sähköasemien rakennuttamisen ja esi– ja yleissuunnittelun palveluliiketoimintaa jo vuosia.

– Olemme jo markkinajohtaja sähköasemien rakennuttamiseen sekä esi- ja yleissuunnitteluun liittyvissä asiantuntijapalveluissa, Jani Viljakainen sanoo tyytyväisenä.

Rakennuttamisen ja suunnittelun ohella Rejlers on panostanut merkittävästi myös sähköverkon suojauksen asiantuntijapalveluiden kehittämiseen.

Viljakaisen mielestä Rejlers on paras tarjoamaan sopimuksen palvelut Carunalle, sillä Rejlersin palveluiden takana on vahva osaaminen ja Carunalle sopivat, kehittyvät prosessit.

– Odotamme hyvää, kehittyvää yhteistyötä tulevina vuosina kumppanimme kanssa, Carunan aluejohtaja Henrik Suomi